Prvi CHODA ft. ASH - Gas, gas! Petak, JoomBoos YT, 12:00 sati! 760 pregleda 21. svibnja 2020.

'Na snimanju spota za 'Gas Gas' imali smo malu nezgodu...'

Ash nam je, prije izlaska pjesme 'Gas Gas' koju repa s Chodom i koju sutra možete premijerno čuti na JoomBoosu u 12:00 sati, ispričao kako im je bilo na snimanju spota i prisjetio se male 'nezgode' sa šampanjcem koja im se dogodila.

"Na kraju snimanja su mi dali šampanjac da ga otvorim i kako je snimanje trajalo 12 sati, već sam bio prilično umoran. Producentica mi je rekla da pazim s otvaranjem i da bocu otvorim polako, ali, naravno, to se nije dogodilo...", započeo je Ash anegdotu sa snimanja spota za novi JoomBoos hit 'Gas gas'.

'Mislio sam da sam zeznuo cijelu scenu...'

 | Autor:

"Odjednom je sve počelo prštati na sve strane, a ja sam se usred snimanja instinktivno zaderao ime producentice. Mislio sam da sam tim vikanjem zeznuo cijelu scenu, jer smo snimali u ‘one takeu’. Na kraju je taj dio super ispao i svima nam se svidio – prisjetio se Ash.

'Žao mi je što Choda nije mogao doći na snimanje u Zagreb'

 | Autor:

Rekao nam je da mu je malo žao što, zbog korone, Choda nije uspio doći u Zagreb na snimanje spota, ali mu je suradnja s njime na ovoj novoj pjesmi, kaže, bila odlična.

"Jako mi je žao što se Choda i ja nismo vidjeli i upoznali i uživo, zbog korone, siguran sam da bi tako bilo još bolje i zabavnije na snimanju. Ali smo ovime još jednom pokazali da se sve može odraditi ‘na daljinu’! Bilo je odlično i ovako virtualno raditi s Chodom, rezultat je, čini mi se, i više nego genijalan", dodaje Ash.

A koliko je zapravo genijalan rezultat - i spot i pjesma - poslušajte i pogledajte sutra u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

UKLJUČITE SE NA PREMIJERU:

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?