Najzabavniji ikad: Zimski JoomBoos Posterbook je vani!

Na svim kioscima Tiska sad možete pronaći nikad zabavnije izdanje JoomBoosa, Posterbook sa čak 56 postera najvećih regionalnih i stranih zvijezda, youtubera, pjevača, glumaca i tiktokera. Uz Posterbook dobivate cool kalendar za 2021. godinu, kao i zabavne kvizove!
Vidi originalni članak

Čak 56 postera top regionalnih i stranih influencera, knjižica najpopularnijih JoomBoos kvizova, kalendar za 2021. godinu i poseban zimski prilog sa shopping vodičima, horoskopom, filmovima i ostalim cool temama - sve to možete naći samo u najzabavnijem JoomBoos paketu, u JoomBoos Posterbooku.

Hurricane, Anna Lazarevića, Baka Prase, Sergej Pajić, Uki Q, Billie Eilish, Ariana Grande, Relja Popović, Franka Batelić, samo su neka od slavnih imena čije fotke možete naći u ovom super JoomBoos zabavniku.

Posterbook od ovog ponedjeljka možete naći na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske, a cijena mu je samo 19,99 kuna! Hit cijena za top poklon paket koji će razveseliti i vas i vaše klince ovih blagdana. Uljepšajte si godinu, listajte JoomBoos Posterbook!

Posjeti joomboos.24sata.hr