Nakon zabrane snimanja u kući Team 10, Jake Paul ima samo jedan izbor

Instagram@jakepaul
Nije tajna da će Team 10 morati iseliti iz Jake Paulove kuće. Nakon brojnih pritužbi, kaosa sa obožavateljima, nesretnih slučajeva sa izgorjelim roštiljima susjedima je dosta.
Vidi originalni članak

Nema više snimanja u kući Team 10 u Los Angelesu jer je čitavo susjedstvo odlučilo tužiti Team 10, kazao je susjed koji je htio ostati anoniman.

 Unatoč toj pravnoj drami, Team 10 dobila je zabranu snimanja u toj kući- Prema informacijama kalifornijske policije, stanari tj. vloggeri sada trebaju imati dozvolu za snimanje na tom zemljištu.

- Ako snimamo u kući bez dozvole, mogli bismo dobiti šest mjeseci zatvora - potužio se Nick Crompton.

Jakeu je vjerojatno dosta drame i nevolja, a ne pada mu na pamet ni provesti šest mjeseci u zatvoru. Stoga je pokupio svoje stvari, oboružao se "green screenom" i uselio bratu.

Jake Paul i Logan Paul su cimeri? Ovo bi mogla biti jedna od najboljih situacija za snimanje urnebesnih videa ili pak potpuni kaos.

Jake se sa par prijatelja uselio Loganu u stan dok ga nije bilo. Naravno da Logan nije sretan, posebno jer Team 10 na balkonu u slow motionu razbijaju tanjure i spavaju po cijelom stanu na luftićima. Nekako nam se čini da bi uskoro Logan mogao imati slične probleme ako tako nastave.

- Nema šanse da ostanu - kazao je Logan.

 Team 10 ipak traži novu kuću. Logan je nepokolebljiv. Mislite li da će je uspjeti pronaći? Pogledajte kako je izgledalo useljenje k Loganu.

 

 

  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr