Prvi 2517 pregleda 29. kolovoza 2017.

Nakon zabrane snimanja u kući Team 10, Jake Paul ima samo jedan izbor

Instagram@jakepaul

Nije tajna da će Team 10 morati iseliti iz Jake Paulove kuće. Nakon brojnih pritužbi, kaosa sa obožavateljima, nesretnih slučajeva sa izgorjelim roštiljima susjedima je dosta.

Nema više snimanja u kući Team 10 u Los Angelesu jer je čitavo susjedstvo odlučilo tužiti Team 10, kazao je susjed koji je htio ostati anoniman.

 Unatoč toj pravnoj drami, Team 10 dobila je zabranu snimanja u toj kući- Prema informacijama kalifornijske policije, stanari tj. vloggeri sada trebaju imati dozvolu za snimanje na tom zemljištu.

- Ako snimamo u kući bez dozvole, mogli bismo dobiti šest mjeseci zatvora - potužio se Nick Crompton.

Jakeu je vjerojatno dosta drame i nevolja, a ne pada mu na pamet ni provesti šest mjeseci u zatvoru. Stoga je pokupio svoje stvari, oboružao se "green screenom" i uselio bratu.

Jake Paul i Logan Paul su cimeri? Ovo bi mogla biti jedna od najboljih situacija za snimanje urnebesnih videa ili pak potpuni kaos.

Jake se sa par prijatelja uselio Loganu u stan dok ga nije bilo. Naravno da Logan nije sretan, posebno jer Team 10 na balkonu u slow motionu razbijaju tanjure i spavaju po cijelom stanu na luftićima. Nekako nam se čini da bi uskoro Logan mogao imati slične probleme ako tako nastave.

- Nema šanse da ostanu - kazao je Logan.

 Team 10 ipak traži novu kuću. Logan je nepokolebljiv. Mislite li da će je uspjeti pronaći? Pogledajte kako je izgledalo useljenje k Loganu.

 

 

  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve