Napali Ariel Winter zbog haljine: 'Zaista si to nosila ispred obitelji?'

Iako se stalno naglašava koliko su obline poželjne, kada ih pokažu- djevojke se odmah napada. Na vlastitoj koži to je osjetila i mlada glumica
Vidi originalni članak

U zadnje vrijeme Ariel Winter (17) najpoznatija po ulozi pametne sestre Alex u seriji Modern family izgleda ne može izbjeći osuđivanje hejtera na svakom koraku.

Ariel je djevojka s izraženim oblinama, i prekrasna, zdrava tinejdžerka. Poznato je kako je išla na redukciju grudi, i iako je naglašavala kako je odluka bila isljučivo njena, priznaje kako ni mediji nisu pomogli u tome da se osjeća dobro zbog građe svog tijela.

Upravo mediji serviraju sliku idealne, ali i nedostižne ljepote- navodno se promovira sloboda ženskog tijela, ali kada netko poput Ariel zaista i odjene nešto u čemu se osjeća lijepo, izgleda da opet nije dobro.

Osim medija, na njene fotke zakačili su se i trolovi koji su licemjeri skriveni iza svojih tipkovnica: kada je glumica objavila na Instagramu haljinu koju je nosila na proslavi mature (ispod plašta), dobila je salve negativnih komentara poput: 'Pokrij se', 'Poštuj svoje tijelo' i 'Zar si takva izašla pred obitelj'. Dokaz o tome koliko smo licemjerni je i činjenica da je Kylie Jenner odjenula praktički identičnu haljinu, ali je dobivala same komplimente. 

 

 

Iako su približno sličnih godina i pokazuju jednaku količinu kože, jedna djevojka je osuđena, a druga hvaljena.

Dokaz je ovo koliko su zahtjevi naspram djevojaka nepravedni i nedostižni stoga se nemoj opterećivati: dok god znaš da nisi samo svoje tijelo, nosi ono u čemu se TI osjećaš dobro!

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr