Napokon možeš upisati školu za čarobnjake - Hogwarts!

promo
Doduše radi se samo o igrici koju su jedva dočekali svi Potterheadsi
Vidi originalni članak

Hogwarts Mystery, nova je igrica koju su sa nestrpljenjem čekali fanovi Harry Pottera, je konačno izašla i ispunila sva očekivanja.

 

 

 

Radi se o aplikaciji za iOS uređaje, koja će vam ostvari želju da postanete učenik u školi za vještice i čarobnjake - Hogwarts!

U igrici postaješ lik kojeg sam kreiraš i koji tek kreće u prvi razred. Baš kao i sam Harry Potter i biti ćeš poznat svima u školi lika, ali ne zato što si pobijedio Voldemorta već zato što je vaš brat napravio kaos u Hogwartsu, pa potom nestao bez traga.

Dvorcem kolaju priče da se pridružio mračnom čarobnjaku, ali vi znate da to nije točno i želite istjerati pravdu na vidjelo

 A dok polako saznaješ što se zapravo dogodilo s bratom, možeš detaljno upoznati Hogwarts i pritom naučiti Lumos, Alohomoru i Wingardium Leviosa čarolije! 

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

ŽELIŠ BITI YOUTUBER NA JEDAN DAN I OSVOJITI SNIMANJE SA ZAKON BRAĆE? KLIKNI OVDJE

 

Posjeti joomboos.24sata.hr