Trebaš pink kokice za movie night? Imamo recept

c.a.l.m.s.o.u.l/INSTAGRAM
Ako su ti dosadne slane kokice, a isto tako ti ni čokolada više nije tako privlačna za grickanje uz film ili seriju, našli smo super jednostavan recept za pink slatke kokice koje trebaš isprobati.
Vidi originalni članak

Za vikend planiraš pogledati neki od horora koje smo ti preporučili ili moraš nadoknatiti sve epizode Chernobyla? Sigurno sad trebaš neku ideju što jesti uz to. Nema problema, tu smo.

ZADNJI NASTAVAK Novi trailer za Annabelle je vani i ljudi su prestravljeni

Izgledaju super fino

Našli smo predobar recept za pink slatke kokice koje napraviš doslovno u par minuta, a oduševit će tvoje društvo. Ili mamu, tatu, brata, sestru, tebe samog, ovisi s kime ćeš gledati serije ili filmove. Evo što ti sve treba i kako se pripremaju.

Sastojci:

  • 1 paket kukuruza za kokice (neslani)
  • 1 manja šalica šećera
  • 1 žlica maslaca
  • pola šalice vode
  • crvena boja za hranu

Kako se pripremaju? 

Ispecite kokice na old school način. Ugrijte maslac, šećer, vodu i boju za hranu u zdjelici na tri minute.

Ostavite smjesu da se hladi 10-ak minuta. Zatim smjesu prelijte po kokicama i tresite sve zajedno u zdjeli da se boja ravnomjerno rasporedi po svim kokicama.

Kokice stavite na papir za pečenje i u posudu za pečenje te 'sušite' u pećnici na 90 stupnjeva, 10 minuta. Cijelo vrijeme pratite. Zatim ugasite pećnicu, izvadite kokice i pustite da se ohlade. I spremne su za grickanje.

Uživajte!

TRAGEDIJA Priča o Černobilu i najstrašnijoj nuklearnoj nesreći u povijesti

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr