Neobična večer: 'Bili smo u šumi, a onda se pojavila ona...'

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva
U sklopu nagradnog natječaja koji smo organizirali s Krašem i Torticom od vas smo na našem Instagramu tražili da nam pošaljete kreativne i zanimljive Halloween priče - i vi nas niste razočarali. Ovo je jedna od tri dobitničke horor priče koja osvaja super Kraš Tortica poklon paket! Pročitajte, svidjet će vam se... Brrr!
Vidi originalni članak

Ljubav. Tako jednostavna riječ, a toliko znači. Neki kažu da je ona nepredvidiva, neki kažu da spaja nemoguće s mogućim, da je to samo riječ dok se ne pojavi osoba koja da smisao toj riječi. Za neke je to pak matematički pojam pa kažu da se ljubav dijeljenjem množi. Za mene i moju djevojku ljubav je nešto neopisivo. Za nas ljubav pomiče granice.

via GIPHY

Naša priča počinje ovako. Bila je subota, taman Noć vještica. Cura i ja smo se odlučili na jedan izlet koji bi nas odvojio od svakodnevne žurbe i umora od škole. Odlučili smo otići u jednu staru drvenu kolibu na kraju tamne bukove šume. Već je bila predvečer i mjesec je polagano izlazio van i obasjavao grad. Bilo je prekasno. Nakon dužeg vremena provedenog na YouTubeu uz omiljene youtubere JoomBoos i Lujo Zrna, na mobitel mi je stigla Instagram obavijest.

Moj najbolji prijatelj iz razreda poslao mi je dosta škakljivu poruku. U njoj je pisalo: „Di si ludi Zrna, imam nešto za tebe.“ Nije nam bilo jasno te smo ga odmah upitali o čemu se radi. Samo je ovo napisao: „#nemožeš pojesti cijelu Torticu u jednom zalogaju.“ Odmah sam znao da mogu i ubrzo iz svoje torbe izvadio jednu za nju i jednu za sebe i napravio izazov. Uz Torticu je sve lakše.

via GIPHY

Ugasio sam mobitel i odlučio se posvetiti curi. Zagrlio sam ju, provukao prste kroz njenu dugu kosu, prišao njenim usnama i najednom… Sva se svjetla ugase, prozori počnu lupati, vrata škripe po cijeloj kolibi, a nas se dvoje stisli kao bebe. Još je strašnije bilo kada smo pogledali kroz prozor! Ples vještice na metli, njen dugotrajan cik i vatrene oči bundeve vladali su nebom. Granjem se vjetar poigravao, a duhovi su hukali u sav glas. Zvona s dalekog groblja stizala su do nas. Mislio sam da nam nema spasa. Od straha sam zažmirio.

via GIPHY

Par minuta kasnije, otvorih oči i vidjeh svoju dragu kako čvrsto drži moju ruku, trese se i vapi za pomoć. Rekao sam joj da će sve biti u redu, no ona je ipak bila malo skeptična. Tada sam je odlučio poljubiti za ohrabrenje. Emocije su nas prevladale i nastala je tišina. Ugodan osjećaj u zraku i sigurnost odjednom su bili posvuda. Sve se umirilo. Ljubav je nadvladala strah i tamu!

Posjeti joomboos.24sata.hr