Netflix je izbacio posljednjih 5 epizoda 'La Case de Papel'

youtube
Drugi dio pete sezone popularne Netflixove serije 'La Casa de Papel' danas je ugledao svjetlo dana i samim time ova je serija privedena kraju
Vidi originalni članak

Posljednjih pet epizoda popularne triler serije 'La Casa de Papel' danas je stiglo na Netflix i obožavateljima diljem svijeta dat će odgovore na mnoga intrigantna pitanja koja su ih dosad mučila, piše Firstpost. Ono što će definitivno obilježiti posljednje epizode jest smrt Tokyo, koja je u prvih pet epizoda posljednje sezone obožavatelje potpuno šokirala i rastužila.

Smrt Tokyo također je prilično potresla i ostale likove koji će sada bez nje morati odraditi finalnu pljačku u Centralnoj banci Španjolske.

Naravno, to neće proći bez komplikacija jer će se ekipa morati suočiti s vojskom koja je poslana da ih likvidira, a tu situaciju još gorom će učiniti to što je Alicia Sierra zatočila Profesora pa je grupa ostala bez svog vođe i svoje glavne potpore...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Kako će se iz ovoga izvući? Što ih sve čeka? Tko će preživjeti? Možete saznati već sada. Jeste li već odgledali posljednjih pet epizoda ili tek pripremate kokice i spremate se za uzbudljivo binge večer?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr