Prvi 1638 pregleda 03. prosinca 2021.

Netflix je izbacio posljednjih 5 epizoda 'La Case de Papel'

youtube

Drugi dio pete sezone popularne Netflixove serije 'La Casa de Papel' danas je ugledao svjetlo dana i samim time ova je serija privedena kraju

Posljednjih pet epizoda popularne triler serije 'La Casa de Papel' danas je stiglo na Netflix i obožavateljima diljem svijeta dat će odgovore na mnoga intrigantna pitanja koja su ih dosad mučila, piše Firstpost. Ono što će definitivno obilježiti posljednje epizode jest smrt Tokyo, koja je u prvih pet epizoda posljednje sezone obožavatelje potpuno šokirala i rastužila.

Smrt Tokyo također je prilično potresla i ostale likove koji će sada bez nje morati odraditi finalnu pljačku u Centralnoj banci Španjolske.

Naravno, to neće proći bez komplikacija jer će se ekipa morati suočiti s vojskom koja je poslana da ih likvidira, a tu situaciju još gorom će učiniti to što je Alicia Sierra zatočila Profesora pa je grupa ostala bez svog vođe i svoje glavne potpore...

Kako će se iz ovoga izvući? Što ih sve čeka? Tko će preživjeti? Možete saznati već sada. Jeste li već odgledali posljednjih pet epizoda ili tek pripremate kokice i spremate se za uzbudljivo binge večer?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?