Nije nam dobro: Evo koliko para ima Billie Eilish (17)

wherearetheavocados@instagram
Tako mlada, a već tako uspješna!
Vidi originalni članak

Glazbenica Billie Eilish ima samo 17 godina, ali iza sebe ima već iznimno uspješnu karijeru i kao pjevačica i kao tekstopisac. Zahvaljujući tim svojim talentima danas si može priuštiti raskošnu odjeću, modne dodatke i lijepe stvari, koje voli pokazivati ​​na svom Instagram profilu, piše Seventeen

Najveću zaradu Billie može zahvaliti uspješnoj glazbenoj karijeri, što nije iznenađujuće. Njezin debitantski singl "Ocean Eyes" postao je viralan ubrzo nakon što je izdan 2015. godine. Otada je objavila i druge singlove, poput "Bellyache" i "Bored", a nedavno je objavila i svoj prvi album "When We All Fall Asleep" , "Ehere Do We Go", koji je dobio izvrsne kritike.

Billie je radila i na glazbi za TV emisije i filmove. Najupečatljivija je suradnja s Khalidom na pjesmi "Lovely", za drugu sezonu "13 Reasons Why". 

A tu su, naravno, i razne turneje. 2018. godine je otišla na "Where's My Mind?" diljem zemlje, a sada se sprema otići na turneju za svoj novi album, koji će sigurno dobro prodati s obzirom na njezinu popularnost.

I, koliko onda vrijedi?

Billie nije predugo na sceni, ali je u tom kratkom vremenu napravila mnogo, a još više je pritom zaradila. Njezina neto vrijednost procjenjuje se na oko 5 - 6 milijuna dolara, a možda i nešto više. Prilično impresivno, zar ne?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

Posjeti joomboos.24sata.hr