Nika Ilčić iskreno: 'Fotkala sam se i slala svoje seksi fotke'

JoomBoos, Pixell, Canva
U novom serijalu JoomBoosa i 24sata - Poligrafu - poznate zvijezde regionalne scene stavili smo na najveći test istina i laži koji su ikada u životu prošli. Poligraf je nemoguće prevariti? Ili smo samo tako mislili? Svakog tjedna donosimo vam novi video nove zvijezde koja je morala odgovoriti na najneugodnija pitanja ikad. U novoj epizodi 'žrtva' detektora laži je youtuberica Nika Ilčić.
Vidi originalni članak

Nakon što je odgovorila na par osnovnih pitanja poput; 'Je li vaše ime Nika Ilčić?' te 'Imate li 18 godina?', Niku su dočekala ona mnogo, mnogo neugodnija.

Detektiv ju je ispitao zaista svašta i prošli su teme od YouTubea, ljubavi, seksa pa do slike o vlastitome tijelu. 

'Mislim da nisam dobar uzor mladima'

Kad ju je pitao misli li da je dobar uzor mladima, Nika se nije previše premišljala i odmah je odgovorila - ne.

"Glava mi baš nije na mjestu, ponekad, i znam biti malo brzopleta u videima. Imam malo predugačak jezik i ne znam kad treba stati", objasnila je Nika svoj odgovor.

Nije zadovoljna vlastitim izgledom

Nakon pitanja o YouTubeu, poslovima i daljnjoj karijeri, stigla su ona o tome kako Nika vidi vlastito tijelo te je li zadovoljna svojim izgledom. Tu je, također, bila maksimalno iskrena.

Priznala je da nije zadovoljna time kako izgleda i rekla da bi mnogo toga kod sebe promijenila, a što je to 'sve' te kako je odgovorila na pitanje: 'Jeste li ikada ikome poslali seksi fotografiju?' pogledajte u epizodi na JoomBoos YouTube kanalu. 

 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr