Nika objavila dirljivu priču i raznježila fanove

xniks2x/Instagram, canva
Nika je u autobusu za Split upoznala zanimljivog putnika koji joj je ispričao svoju životnu priču.
Vidi originalni članak

Xniks2x objavila je životnu priču svog suputnika iz autobusa i raznježila fanove. Nika se uputila autobusom u Split, a na putu je upoznala čovjeka koji joj je ispričao svoju životnu priču.

Dirljivo poznanstvo

"Putujem za Split u ne baš punom busu, ali ovaj gospodin dolazi do mog sjedala i pita me može li sjesti pored mene. Odgovaram da može i pomičem se u stranu. Pri dolasku on uzima u ruke knjigu i stavlja naočale na glavu, a ja gledam nešto po mobitelu", započela je Nika.

Ispričao joj životnu priču

Gospodin je Niku pitao putuje li u Split nekome u posjet ili je odande, Nika mu je odgovorila da ide nekoga posjetiti. Onda joj je ispričao kako je njega život odveo u Ameriku.

"Kao jedanaestogodišnjak je gledao u društvenom centru u svome kraju jedan hollywoodski film gdje je kako on kaže 'glumila jedna trećerazredna glumica s porculanskim osmijehom'. Ne sjeća se filma, ali jedna scena ga je toliko očarala da je pokupio sve svoje stvari nakon punoljetstva i otišao: “Žena je u kalifornijskom hotelu uronila u bazen pun ruža, izronila s laticama oko sebe i osmijehom od metar.” Tada je moj dragi suputnik s 11 godina zaključio kako je sigurno u mjestu od kud je glumica puno bolje i sretnije nego kod nas, pošto se ona stalno smije", napisala je dalje.

Nije sve kao u filmu

Kad je stigao u Ameriku gospodin je shvatio da je prikaz sreće u dalekoj zemlji film i da u stvarnosti nije tako. Ljubav je pronašao, no ne onakvu kakvoj se nadao.

"Kada sam ga pitala je li barem onda pronašao ljubav tamo, podsmijehnuo mi se i rekao 'Našao sam ja nju, jednako kao i ona mene, ali znaš, one priče da se suprotnosti privlače, to nije tako. Bili smo u braku, dobili djecu. Nakon 15 godina odlučila je da se trebamo rastati, a ja sam zbog zakona nakon razvoda morao napustiti državu", prepričala je Nika njegovu priču.

Vratio se kući

Priču gospodina završila je lijepim zaključkom:

"Nedugo nakon, odlučio je se vratiti u svoje rodne Križevce i zadnje godine provesti u njima. Otišao je naći ljubav i sreću negdje daleko, a zapravo ju je trebao potražiti u sebi", napisala je.

Ova predivna priča o životu čovjeka koji je zbog potrage za ljubavlju i srećom otišao na 'drugi kraj svijeta' mnoge je dirnula. Priča puna mudrosti nadahnjuje nas da i sami stvaramo i tražimo svoju sreću.

 

Ovdje pogledajte novi video!

Posjeti joomboos.24sata.hr