Prvi 1447 pregleda 31. listopada 2019.

Nika objavila dirljivu priču i raznježila fanove

xniks2x/Instagram, canva

Nika je u autobusu za Split upoznala zanimljivog putnika koji joj je ispričao svoju životnu priču.

Xniks2x objavila je životnu priču svog suputnika iz autobusa i raznježila fanove. Nika se uputila autobusom u Split, a na putu je upoznala čovjeka koji joj je ispričao svoju životnu priču.

Dirljivo poznanstvo

"Putujem za Split u ne baš punom busu, ali ovaj gospodin dolazi do mog sjedala i pita me može li sjesti pored mene. Odgovaram da može i pomičem se u stranu. Pri dolasku on uzima u ruke knjigu i stavlja naočale na glavu, a ja gledam nešto po mobitelu", započela je Nika.

Ispričao joj životnu priču

Gospodin je Niku pitao putuje li u Split nekome u posjet ili je odande, Nika mu je odgovorila da ide nekoga posjetiti. Onda joj je ispričao kako je njega život odveo u Ameriku.

"Kao jedanaestogodišnjak je gledao u društvenom centru u svome kraju jedan hollywoodski film gdje je kako on kaže 'glumila jedna trećerazredna glumica s porculanskim osmijehom'. Ne sjeća se filma, ali jedna scena ga je toliko očarala da je pokupio sve svoje stvari nakon punoljetstva i otišao: “Žena je u kalifornijskom hotelu uronila u bazen pun ruža, izronila s laticama oko sebe i osmijehom od metar.” Tada je moj dragi suputnik s 11 godina zaključio kako je sigurno u mjestu od kud je glumica puno bolje i sretnije nego kod nas, pošto se ona stalno smije", napisala je dalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne znam iskreno ni kako započeti ovaj tekst..Inače uvijek ovakve priče sheramo putem citata,šaljemo si u porukama i čitamo u knjigama.Putujem za Split,u ne baš punom busu,ali ovaj gospodin dolazi do mog sjedala i pita me može li sjesti pored mene.Odgovaram da može i pomakivam se u stranu.Pri polasku on uzima u ruke knjigu i stavlja naočale na glavu,a ja gledam nešto po mobitelu.Kroz neko kraće vrijeme zaklopi knjigu i obrati mi se: “A vi ste iz Splita ili posjeta?” Na što se nasmijem i kažem kako sam odavde i da idem samo u posjetu.Malo po malo,kroz razgovor ovaj čovjek mi ispriča svoju životnu priču.Naizgled nepoznat, kojem ni u ovom trenu dok sjedi pored mene i dalje ne znam ime,odlučio je sa mnom podijeliti svoju priču.Osoba je koja je emigrirala u Ameriku davnih 70ih ne zbog rata,ne zbog ekonomije,nego zbog,ljubavi.Kaže kako je kao jedanaestogodišnjak gledao u društvenom centru u svome kraju jedan Hollywoodski film gdje je kako on kaže “glumila jedna trećerazredna glumica s porculanskim osmijehom”.Ne sjeća se filma,ali scena koja ga je toliko očarala da je pokupio sve svoje stvari nakon punoljetstva i otišao je išla ovako: “Žena je u Californijskom hotelu uronila u bazen pun ruža i izronila s laticama oko sebe i osmijehom od metar.” Tada je moj dragi suputnik s 11 godina zaključio kako je sigurno u mjestu od kud je glumica puno bolje i sretnije nego kod nas pošto se ona stalno smije.Obećao si je da će posjetiti državu u kojoj se svi smiju čim odraste.Otišao je u Ameriku u potrazi za srećom,sve dok jednog dana nije shvatio kako su ipak,sva ta ista sreća i osmijesi bili izrežirani scenski dijelovi jednog prolaznog filma.Kada sam ga pitala da li je onda barem pronašao ljubav tamo podsmijehnuo mi se i rekao “Našao sam ja nju,jednako kao i ona mene..al znaš..one priče da se suprotnosti privlače,to nije tako.Bili smo u braku,dobili djecu i nakon 15 godina odlučila je da ćemo se razići,a ja sam zbog takvog zakona nakon razvoda morao napustiti mjesto u kojem sam bio.”Nedugo nakon odlučio je ipak vratiti se u svoje rodne Križevce i zadnje godine provesti u njima.Otišao je naći ljubav i sreću negdje daleko,a zapravo,ju je trebao potražiti u sebi.💛

A post shared by Nika Pavičić (@xniks2x) on

Nije sve kao u filmu

 | Autor: xniks2x/Instagram, canva xniks2x/Instagram, canva

Kad je stigao u Ameriku gospodin je shvatio da je prikaz sreće u dalekoj zemlji film i da u stvarnosti nije tako. Ljubav je pronašao, no ne onakvu kakvoj se nadao.

"Kada sam ga pitala je li barem onda pronašao ljubav tamo, podsmijehnuo mi se i rekao 'Našao sam ja nju, jednako kao i ona mene, ali znaš, one priče da se suprotnosti privlače, to nije tako. Bili smo u braku, dobili djecu. Nakon 15 godina odlučila je da se trebamo rastati, a ja sam zbog zakona nakon razvoda morao napustiti državu", prepričala je Nika njegovu priču.

Vratio se kući

Priču gospodina završila je lijepim zaključkom:

"Nedugo nakon, odlučio je se vratiti u svoje rodne Križevce i zadnje godine provesti u njima. Otišao je naći ljubav i sreću negdje daleko, a zapravo ju je trebao potražiti u sebi", napisala je.

 | Autor: xniks2x/Instagram, canva xniks2x/Instagram, canva Ova predivna priča o životu čovjeka koji je zbog potrage za ljubavlju i srećom otišao na 'drugi kraj svijeta' mnoge je dirnula. Priča puna mudrosti nadahnjuje nas da i sami stvaramo i tražimo svoju sreću.

 

Ovdje pogledajte novi video!

 | Autor:

Tvoja reakcija?