Nika Zorjan ima novi hit sa zgodnim 'Kvatropircima'

promo
Slovenska zvijezda Nika Zorjan, koju hrvatska publika obožava, upravo je na JoomBoosu izbacila novu stvar, već drugu ovog kolovoza. Pjesmu 'Usojena' izvodi sa slovenskim glazbenim sastavom, Kvatropircima
Vidi originalni članak

Simbolično, već dvije pjesme ovog kolovoza glazbenica Nika Zorjan izbacila je taman u godini kad se bliži deseta godišnjica njezina glazbena rada. Na sceni je već jedno desetljeće, od svoje punoljetnosti, a ova 28-godišnja pjevačica dosad je surađivala s brojnim zvijezdama u regiji. 

Snimila je pjesmu s youtuberima Svenom Kranželićem i Bornom Rastovićem, grupom BQL, a ova suradnja s Kvatropircima došla je skroz spontano. Zapravo se ovdje radi o pjesmi kojom najavljuje i izbacivanje svog prvog solo albuma, na kojemu će se naći neki stari, ali i neki novi, dosad nepoznati hitovi, najavljuje mlada glazbenica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Spot za pjesmu snimljen je na moru, a pjesma, kao i mnoge Nikine, govori o ljubavi. Ovo joj je prva suradnja s 'Kvatropircima', zgodnim dečkima koji svojim četveroglasjem već dugo osvajaju regiju.

Kvatropirci su veliki hit u Sloveniji, ljudi im redovito dolaze na koncerte jer njihova četveroglasja uživo zvuče nestvarno, a iako im je ovo prva suradnja s Nikom, dosad su surađivali s brojnim drugim glazbenicima. Između ostaloga tu su Jan Plestenjak, Alya, Čuki, Manca Špik, ali i naša poznata klapa Kampanel. 

Kako zvuči ovaj spoj ljubavi, melankolije i zadnjih trzaja ljeta, pogledajte i poslušajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu te na 24sata Oriđiđi Videoteci.

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

 

Posjeti joomboos.24sata.hr