Nika Zorjan na poligrafu otkrila kome je slala golišave slike

nika zorjan / instagram
U novom serijalu JoomBoosa i 24sata, "Poligrafu", poznate zvijezde regionalne scene stavili smo na najveći test istina i laži koji su ikada u životu prošli. Poligraf je nemoguće prevariti? Ili smo samo tako mislili? Svakog tjedna donosimo vam novi video nove zvijezde koja je morala odgovoriti na najneugodnija pitanja ikad. U novoj epizodi 'žrtva' je slovenska pjevačica Nika Zorjan.
Vidi originalni članak

Nika je, nakon odgovora o imenu, prezimenu i mjestu rođenja, odmah dobila pitanje o svom zaštitnom znaku - kosi. 

Detektiv ju je pitao je li svoju kosu obojala u ružičasto zbog pažnje. Nas je odgovor totalno iznenadio, a sigurni smo da će i tebe. Osim toga, popularna pjevačica preznojila se na još mnogo škakljivih pitanja koja joj je pripremio detektiv za novi serijal 'Poligraf' koji će protresti regiju na youtube kanalima JoomBoosa i 24sata.

Nije joj bilo ugodno kada je morala reći jesu li joj privlačni kolege iz slovenske grupe BQL s kojima je snimila ljetni hit 'Vruće'. Što misliš, što je odgovorila?

Pogledajte epizodu:

Otkrila je i je li ikada  slala provokativne fotke te želi li se udati prije 30-te godine. Saznaj i je li dobivala creepy poruke od fanova te voli li više Facebook ili Instagram.

Kakva su je još pitanja dočekala?

Je li Nika bila iskrena ili je ipak pokušala prevariti poligraf te kakva joj je škakljiva pitanja postavio detektiv, pogledajte u novoj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Posjeti joomboos.24sata.hr