Prvi 1160 pregleda 23. kolovoza 2019.

Nika Zorjan na poligrafu otkrila kome je slala golišave slike

nika zorjan / instagram

U novom serijalu JoomBoosa i 24sata, "Poligrafu", poznate zvijezde regionalne scene stavili smo na najveći test istina i laži koji su ikada u životu prošli. Poligraf je nemoguće prevariti? Ili smo samo tako mislili? Svakog tjedna donosimo vam novi video nove zvijezde koja je morala odgovoriti na najneugodnija pitanja ikad. U novoj epizodi 'žrtva' je slovenska pjevačica Nika Zorjan.

Nika je, nakon odgovora o imenu, prezimenu i mjestu rođenja, odmah dobila pitanje o svom zaštitnom znaku - kosi. 

Detektiv ju je pitao je li svoju kosu obojala u ružičasto zbog pažnje. Nas je odgovor totalno iznenadio, a sigurni smo da će i tebe. Osim toga, popularna pjevačica preznojila se na još mnogo škakljivih pitanja koja joj je pripremio detektiv za novi serijal 'Poligraf' koji će protresti regiju na youtube kanalima JoomBoosa i 24sata.

Nije joj bilo ugodno kada je morala reći jesu li joj privlačni kolege iz slovenske grupe BQL s kojima je snimila ljetni hit 'Vruće'. Što misliš, što je odgovorila?

Pogledajte epizodu:

Otkrila je i je li ikada  slala provokativne fotke te želi li se udati prije 30-te godine. Saznaj i je li dobivala creepy poruke od fanova te voli li više Facebook ili Instagram.

Kakva su je još pitanja dočekala?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woooow, več kot 80.000 nas je že! 😲🙌🏽 HVALA TI! ❤️😘

Objavu dijeli Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

Je li Nika bila iskrena ili je ipak pokušala prevariti poligraf te kakva joj je škakljiva pitanja postavio detektiv, pogledajte u novoj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    mooolim??? :O