Nina Kraljić prizvala 'Snijeg' u Hrvatsku!

Official
Singl 'Snijeg' sada je dobio i video, koji je drugačiji od većine spotova na domaćoj sceni
Vidi originalni članak

Nina Kraljić, talentirana glazbenica, dobitnica nagrade Porin, finalistica Eurovision Song Contesta 2016 te pobjednica prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, sa svog debitantskog albuma «Samo» je za kraj ove iznimno produktivne godine kao novi singl predstavila pjesmu «Snijeg», autorskog tandema Ines Prajo i Arjane Kunštek.

Svoje prvo studijsko izdanje Nina Kraljić je kreirala sa svojim glazbenim timom, kojeg čine cijenjene autorice glazbe i teksta – Ines Prajo i Arjana Kunštek te producenti Tihomir Preradović i Ivan Popeskić. Album donosi ukupno 12 pjesama, koje su kombinacija autorskog materijala na hrvatskom jeziku,  Nininih interpretacija tradicionalnih pjesama, kao i autorskih pjesama na engleskom jeziku. Za ilustraciju naslovnice izdanja zaslužna je Branka Hollingsworth Nara, a dizajn su radile Kreativne Ovčice.

- Kada je ideja jednostavna i snažna, stvari se poklope. Uživala sam u svakom trenutku snimanja i nadam se da ćemo nastaviti pomicati granice - rekla je ponosna Nina.

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr