Prvi 5 pregleda 19. prosinca 2016.

Nina Kraljić prizvala 'Snijeg' u Hrvatsku!

Snijeg
Official

Singl 'Snijeg' sada je dobio i video, koji je drugačiji od većine spotova na domaćoj sceni

Nina Kraljić, talentirana glazbenica, dobitnica nagrade Porin, finalistica Eurovision Song Contesta 2016 te pobjednica prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, sa svog debitantskog albuma «Samo» je za kraj ove iznimno produktivne godine kao novi singl predstavila pjesmu «Snijeg», autorskog tandema Ines Prajo i Arjane Kunštek.

Svoje prvo studijsko izdanje Nina Kraljić je kreirala sa svojim glazbenim timom, kojeg čine cijenjene autorice glazbe i teksta – Ines Prajo i Arjana Kunštek te producenti Tihomir Preradović i Ivan Popeskić. Album donosi ukupno 12 pjesama, koje su kombinacija autorskog materijala na hrvatskom jeziku,  Nininih interpretacija tradicionalnih pjesama, kao i autorskih pjesama na engleskom jeziku. Za ilustraciju naslovnice izdanja zaslužna je Branka Hollingsworth Nara, a dizajn su radile Kreativne Ovčice.

- Kada je ideja jednostavna i snažna, stvari se poklope. Uživala sam u svakom trenutku snimanja i nadam se da ćemo nastaviti pomicati granice - rekla je ponosna Nina.

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?