Novi JoomBoos magazin donosi priče top zvijezda!

joomboos
Novi JoomBoos Videostar magazin, proljetno izdanje, napokon je na kioscima. Cijena magazina je 30 kuna, a možete ga pronaći na svakom prodajnom mjestu Tiska u cijeloj Hrvatskoj
Vidi originalni članak

U novom, nikad zabavnijem i nikad bogatijem broju, čekaju vas naslovnice s trenutno najvećim TikTok zvijezdama u regiji, ali i šire, također i trenutnim članovima žirija JoomBoos Videostara.

Najveće TikTok zvijezde na coverima

Na jednoj naslovnici najpoznatiji je tiktokerski par na Balkanu - Uki Q i Sergej Pajić. Na drugoj je naslovnici TikTok makeup kraljica, Mimiermakeup. Donosimo vam ekskluzivne priče o njihovom djetinjstvu, uspjehu, ljubavi i svemu onome što vas sigurno oduvijek zanima!

Uki i Sergej priznali su tko je u vezi veća maza, a tko je ljubomorniji, dok nam je Mimi ispričala kako je tekao njezin put do planetarnog uspjeha i milijunskih pregleda na TikToku. 

Hot darovi uz svaki broj

Uz hot covere, uz magazin svatko od vas dobiva i genijalne darove. I dok će neki uz svoj broj pronaći album Filipa i Zage, a drugi JoomBoos bilježnice, sve vas u magazinu čekaju TikTok kartice s potpisima Uki Q, Sergeja, Mimi i Barbi Afrike, 22 cool postera te quiz book s viralnim JoomBoos kvizovima znanja.

Quiz book s viralnim kvizovima znanja poklanja vam Europski parlament, a uz ove kvizove nećete samo mnogo toga naučiti o Europi, već ćete se učeći i super zabaviti!

Najbolje, najzabavnije i najveće priče - samo za vas

Osim cover priča sa slavnim tiktokerima, u magazinu vas čeka još mnoštvo zanimljivih, uzbudljivih i zabavnih tema. Intervju s Barbi Afrikom, xniks2x, Svenkyjem i Albinom, tajne iza kamere JoomBoos Videostara, JoomBoos zabavnik s najboljim križaljkama i igrama, horoskop, recepti, najnoviji modni trendovi, serije i filmovi, najzabavnije video igre, Instagram fashion review, putopis iz Meksika naše Antonije Dore Pleško, priče dvije djevojke s Banovine o životu nakon potresa...

Sve to i još mnogo više čeka vas u nikad šarenijem i bogatijem izdanju JoomBoos Videostar magazina!

Na svim kioscima Tiska po cijeni od 30 kuna

Cijena magazina je 30 kuna, a možete ga pronaći na svim prodajnim mjestima Tiska u cijeloj Hrvatskoj. Trknite na kioske po svoj primjerak magazina, a zatim nam pošaljite fotku s magazinom na Instagram i osvojite brutalne JoomBoos nagrade; šalice, jastuke i još mnogo, mnogo toga. Neka zabava uz JoomBoos počne!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr