Prvi JoomBoos Magazin 55214 pregleda 06. travnja 2021.

Novi JoomBoos magazin donosi priče top zvijezda!

joomboos

Novi JoomBoos Videostar magazin, proljetno izdanje, napokon je na kioscima. Cijena magazina je 30 kuna, a možete ga pronaći na svakom prodajnom mjestu Tiska u cijeloj Hrvatskoj

U novom, nikad zabavnijem i nikad bogatijem broju, čekaju vas naslovnice s trenutno najvećim TikTok zvijezdama u regiji, ali i šire, također i trenutnim članovima žirija JoomBoos Videostara.

Najveće TikTok zvijezde na coverima

 | Autor:

Na jednoj naslovnici najpoznatiji je tiktokerski par na Balkanu - Uki Q i Sergej Pajić. Na drugoj je naslovnici TikTok makeup kraljica, Mimiermakeup. Donosimo vam ekskluzivne priče o njihovom djetinjstvu, uspjehu, ljubavi i svemu onome što vas sigurno oduvijek zanima!

 | Autor:

Uki i Sergej priznali su tko je u vezi veća maza, a tko je ljubomorniji, dok nam je Mimi ispričala kako je tekao njezin put do planetarnog uspjeha i milijunskih pregleda na TikToku. 

Hot darovi uz svaki broj

 | Autor:

Uz hot covere, uz magazin svatko od vas dobiva i genijalne darove. I dok će neki uz svoj broj pronaći album Filipa i Zage, a drugi JoomBoos bilježnice, sve vas u magazinu čekaju TikTok kartice s potpisima Uki Q, Sergeja, Mimi i Barbi Afrike, 22 cool postera te quiz book s viralnim JoomBoos kvizovima znanja.

Quiz book s viralnim kvizovima znanja poklanja vam Europski parlament, a uz ove kvizove nećete samo mnogo toga naučiti o Europi, već ćete se učeći i super zabaviti!

Najbolje, najzabavnije i najveće priče - samo za vas

 | Autor:

Osim cover priča sa slavnim tiktokerima, u magazinu vas čeka još mnoštvo zanimljivih, uzbudljivih i zabavnih tema. Intervju s Barbi Afrikom, xniks2x, Svenkyjem i Albinom, tajne iza kamere JoomBoos Videostara, JoomBoos zabavnik s najboljim križaljkama i igrama, horoskop, recepti, najnoviji modni trendovi, serije i filmovi, najzabavnije video igre, Instagram fashion review, putopis iz Meksika naše Antonije Dore Pleško, priče dvije djevojke s Banovine o životu nakon potresa...

 | Autor:

Sve to i još mnogo više čeka vas u nikad šarenijem i bogatijem izdanju JoomBoos Videostar magazina!

Na svim kioscima Tiska po cijeni od 30 kuna

 | Autor:

Cijena magazina je 30 kuna, a možete ga pronaći na svim prodajnim mjestima Tiska u cijeloj Hrvatskoj. Trknite na kioske po svoj primjerak magazina, a zatim nam pošaljite fotku s magazinom na Instagram i osvojite brutalne JoomBoos nagrade; šalice, jastuke i još mnogo, mnogo toga. Neka zabava uz JoomBoos počne!

 | Autor:

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?