Novu epizodu 'Outsidera' obilježila je - izdaja!

Sandra Simunovic/PIXSELL
Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je nova epizoda bilingvalne JoomBoosove serije 'The Outsiders'. Ovoga puta sve je u znaku velike ljubomore i izdaje
Vidi originalni članak

Ljubomora i razdor između pojedinih likova u JoomBoosovoj teen seriji 'The Outsiders' sve se više produbljuju. Nova, šesta epizoda objavljena je na JoomBoos YouTube kanalu, a u njoj vas čeka prilično velika doza napetosti jer se čini kako se 'Outsideri' počinju raspadati.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Hej, mama. Mislim da više ne želim živjeti u Zagrebu. Nešto ovdje jednostavno nije u redu. Oprosti", rekao je Noah svojoj mami nakon što je, na TikToku Outsidera, objavljen video u kojemu Brunu indirektno nazivaju kukavicom. Naravno, Noah zna da će ga Bruno zbog toga samo još više 'uzeti na zub'.

Ovaj video nije sporan samo zbog Noahinog odnosa s Brunom i njegovom djevojkom Ninom već i zbog toga što jedan član 'Outsidera' - Vito, taj video niti najmanje ne odobrava i uopće nije želio da on izađe.

"Jeste li vi normalni?! Zašto ste objavili onaj video? Što glumite? Kačite se s tim Brunom i izazivate ga bezveze. Zašto to radite?!", Vito je ljutito ispitivao svoje prijatelje pa napustio buksu koju je ostatak ekipe čistio jer ju Elenin tata planira prodati.  

Naravno, zbog toga su tenzije među grupom prijatelja postale još samo veće, a Vito ih je odlučio napustiti i prikloniti se drugoj, totalno suprotnoj grupi i otkriti im nekoliko informacija koje bi mogle u potpunosti uništiti 'Outsidere'.

Kako je izgledao video u kojemu su 'Outsideri' Brunu nazvali kukavicom, kako se razvija odnos između Elene i Noahe, ali i kome se to Vito priklonio i koje informacije će im otkriti, saznajte u novoj epizodi 'The Outsidersa' samo na JoomBoos YouTube kanalu u 12 sati. 

Posjeti joomboos.24sata.hr