Prvi 183 pregleda 28. srpnja 2022.

Novu epizodu 'Outsidera' obilježila je - izdaja!

Sandra Simunovic/PIXSELL

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je nova epizoda bilingvalne JoomBoosove serije 'The Outsiders'. Ovoga puta sve je u znaku velike ljubomore i izdaje

Ljubomora i razdor između pojedinih likova u JoomBoosovoj teen seriji 'The Outsiders' sve se više produbljuju. Nova, šesta epizoda objavljena je na JoomBoos YouTube kanalu, a u njoj vas čeka prilično velika doza napetosti jer se čini kako se 'Outsideri' počinju raspadati.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Hej, mama. Mislim da više ne želim živjeti u Zagrebu. Nešto ovdje jednostavno nije u redu. Oprosti", rekao je Noah svojoj mami nakon što je, na TikToku Outsidera, objavljen video u kojemu Brunu indirektno nazivaju kukavicom. Naravno, Noah zna da će ga Bruno zbog toga samo još više 'uzeti na zub'.

 | Autor:

Ovaj video nije sporan samo zbog Noahinog odnosa s Brunom i njegovom djevojkom Ninom već i zbog toga što jedan član 'Outsidera' - Vito, taj video niti najmanje ne odobrava i uopće nije želio da on izađe.

"Jeste li vi normalni?! Zašto ste objavili onaj video? Što glumite? Kačite se s tim Brunom i izazivate ga bezveze. Zašto to radite?!", Vito je ljutito ispitivao svoje prijatelje pa napustio buksu koju je ostatak ekipe čistio jer ju Elenin tata planira prodati.  

 | Autor:

Naravno, zbog toga su tenzije među grupom prijatelja postale još samo veće, a Vito ih je odlučio napustiti i prikloniti se drugoj, totalno suprotnoj grupi i otkriti im nekoliko informacija koje bi mogle u potpunosti uništiti 'Outsidere'.

Kako je izgledao video u kojemu su 'Outsideri' Brunu nazvali kukavicom, kako se razvija odnos između Elene i Noahe, ali i kome se to Vito priklonio i koje informacije će im otkriti, saznajte u novoj epizodi 'The Outsidersa' samo na JoomBoos YouTube kanalu u 12 sati. 

Tvoja reakcija?