Obitelji Miley i Liama ne žele da prekinu: 'Previše su uzrujani'

liamhemsworth/Instagram
Zamolili su ih da si daju malo vremena i razmisle o svemu te ne donose ovako velike odluke u afektu, uzrujani.
Vidi originalni članak

Iako su njih dvoje nekako jako brzo i izgleda vrlo odlučno stali iza svog prekida, čini se da njihovi bližnji ne žele da s ovako velikom odlukom baš prenagljuju. Naime, svi već sigurno znate da su se Liam Hemsworth i Miley Cyrus prije nekoliko dana razišli, no njihove obitelji im sad, navodno, savjetuju da o svemu ipak prvo dobro razmisle i daju si vremena prije nego se zauvijek oproste jedno od drugoga.

Njihove obitelji ne žele da prenagle s odlukama

Netko njima navodno blizak rekao je za E! što njihovi bližnji misle o cijeloj ovoj situaciji. "Njihove obitelji zamolile su ih da si daju malo vremena za razmišljanje prije nego donesu bilo kakvu finalnu odluku. Trenutno su oboje previše uzrujani i jako pate", rekao je izvor.

I sama Miley je, tvrde neki, svojom objavom na Instagramu u kojoj je napisala "šansa je neizbježna", dala naslutiti da ni sama nije spremna na razvod od Liama. Tko zna, možda će zaista sad imati vremena razmisliti o svemu, izvagati dobre i loše strane i donijeti odluku. Kakva god ona bila, sigurno će biti pametnija od one koju bi možda donijeli naprasno i u afektu drame.

Miley prozvala Liama zbog partyjanja

Podsjetimo, Miley i Liam najavili su da se razilaze nakon manje od godinu dana braka, a Miley je neki dan izbacila i pjesmu u kojoj Liama proziva zbog pretjeranog partyjanja. Upravo je to, čini se, jedan od razloga njihova prekida, a u međuvremenu je Miley viđena kako uživa s Kaitlynn Carter. Liam se o svemu samo kratko obratio na Instagramu i napisao da o ovome neće davati nikakve komentare u medijima.

SLIDE AWAY Nije ni on baš 'zlatan'? Miley prozvala Liama u novoj pjesmi

 

Mi držimo fige da ipak uspiju riješiti nesuglasice i ostati zajedno. Ili, ako jednostavno više ne ide, da se raziđu u miru i bez prevelike drame.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr