Prvi 1291 pregleda 17. kolovoza 2019.

Nije ni on baš 'zlatan'? Miley prozvala Liama u novoj pjesmi

mileycyrus/Instagram

Miley je izbacila pjesmu koja, prilično je očito, govori o prekidu s Liamom. No, jedan je stih svima posebno zapeo za oko. Onaj gdje Miley proziva Liamovo navodno, pretjerano partyjanje...

Miley Cyrus izbacila je novu pjesmu 'Slide Away' i u njoj opjevala svoj odnos i prekid s Liamom Hemsworthom. Iako je cijela pjesma uglavnom jako emotivna i lijepa, u jednom ga je dijelu isprozivala. Čini se da ni on baš nije skroz dobrica...

Smeta joj Liamovo partyjanje i ponašanje

Naime, u jednom dijelu u pjesmi Miley pjeva sljedeće:

"Želim svoju kuću na brdima, ne želim whiskey i tablete. Ne odustajem tako lako, ali mislim da mi je dosta." Ovaj se stih odnosi na Liamovo navodno partyjanje koje je Miley smatrala jako problematičnim i nije preko toga mogla prijeći. 

'Svi misle da je ona nezrela i problematična'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life’s a climb... but the view is great.

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Izvor je za People rekao kako se Miley osjećala zbog ovakvog Liamovog ponašanja. "Svi su uvjereni da je Miley velika partijanerica, da je ona problematična i nezrela, a on smireni surfer, no to baš i nije tako. Liam često partyja s frendovima, a Miley je to dosad već odavno prerasla", izjavio je netko blizak pjevačici.

"Uvijek mu je bila velika podrška kad su stvari postale teške, ali naporno je to. To je postao ogroman teret i Miley i njihovoj vezi. Također, on se često znao istresati na nju i užasno mu je smetala sva pažnja javnosti koju njihova veza izaziva", nastavio je izvor. Uf, dosta oštre optužbe...

Tko govori istinu? Tko to zna...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abs like a ninja turtle 🐢

Objavu dijeli Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Ni Miley ni Liam nisu se oglasili vezano uz ove tvrdnje, no Liam je prije par dana na svom Instagramu objavom potvrdio da su njih dvoje prekinuli. 

"Zdravo svima. Samo sam vam htio javiti da smo se Miley i ja nedavno razišli i da joj, od sad pa nadalje, želim samo sreću i zdravlje. Ovo je naša privatna stvar i zbog toga neću davati nikakve komentare u medijima. Sve tvrdnje koje ćete možda pročitati su, stoga, lažne. Mir i ljubav", napisao je Liam.

Tko će se prvi oglasiti o ovim tvrdnjama i tko je tu zapravo u pravu, a tko u krivu, tko laže, a tko govori istinu tek nam ostaje vidjeti. Ali najbolje da poslušate Mileyinu pjesmu. Ona zasad dosta dobro objašnjava barem njenu stranu priče.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ups... nisam znala :O