Objavila i fotku: Severina progovorila nakon skandala

severina@instagram
Prvi put nakon cijelog skandala oglasila se i sama Severina.
Vidi originalni članak

Nakon skandala s navodnim golim fotografijama poznate hrvatske pjevačice oglasili su se i njezin bivši suprug Milan Popović, ali i sadašnji suprug Igor Kojić, no svi su čekali hoće li ikakve riječi doći i od same Severine. Pjevačica je prvi put nakon skandala objavila fotografiju na Instagramu, piše 24sata

Severina je objavila fotografiju na kojoj je sa sinom Aleksandrom i majkom Anom, a na kojoj se vidi kako pjevačica uživa u obiteljskom druženju. Fotku možeš pogledati ovdje. 

Severina je u opis slike stavila riječi 'volim što se volimo' i 'ljubav se ljubavlju vraća'. Ove hashtagove pjevačica stalno koristi na svojim Instagram fotkama pa možemo reći da su na neki način oni i njezin zaštitni znak.

Pjevačici su u komentarima na društvenoj mreži dali podršku fanovi koji su istaknuli da je 'lijepo vidjeti nju i obitelj sretne i zadovoljne'. Otkako su srpski mediji objavili sporne fotografije, Severina se ne pojavljuje u javnosti, nego navodno ne izlazi iz svog stana.

KVIZ: Koliko poznaješ Severinine hitove? 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA. 

Posjeti joomboos.24sata.hr