Prvi 53783 pregleda 21. kolovoza 2018.

Ovo su osvete bivših: Gole slike Severine kruže Internetom

Severina
Olivia Rodrigo Instagram

Kaj se događa...

Internetom kruže navodne Severinine eksplicitne fotografije na kojima navodno pozira gola, piše 24sata. Vijest, a i fotografije, prenijeli su svi srpski mediji, a su fotografije odmah postale vruća tema i u Hrvatskoj te su ih mnogi počeli dijeliti na društvenim mrežama.

Navodno postoji link sa Severininim fotkama, no kako su one iscurile u javnost nikome nije jasno. 

Jedna je da su joj fotografije ostale na nekom starom mobitelu kojeg se ona riješila, a netko drugi ga se dokopao i onda ih podlo iskoristio bez njezinog pristanka. Druga je da je netko hakirao njezin postojeći mobitel ili računalo i ukrao joj fotografije iz njezinih foldera ili baza fotografija.

- Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti.
Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa - izjavio je njen menadžer Tomislav Petrović. 

Nakon izjave menadžera oglasili su se i otac djeteta Milan Popović, ali i sadašnji Severenin muž. 

- Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg točno partnera je gospodin Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? - izjavio je Milan te nadodao: 

-  Fotografije koje su objavljene su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale u 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije. Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu - nadodao je bivšin Severinin muž, piše 24sata

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

S druge strane sadašnji Severenin muž, Igor Kojić govori kako se ipak radi o montaži. 

- Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojima montaža i ostale tehnike ne mogu ništa - napisao je Igor na društvenoj mreži. Severinin suprug je uz svoju objavu stavio slike njega i pjevačice pokraj njezinog sina, piše 24sata

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?