Povratak 'Tračerice': Objavljen je datum izlaska reboota serije

gossipgirl/Instagram
Za malo više od mjesec dana stiže nam reboot popularne tinejdžerske serije 'Gossip girl'. U nešto drugačijoj postavi, ponovno ćemo gledati kako se članovi elitnog društva bore sa svakodnevnim problemima.
Vidi originalni članak

Fanovi 'Gossip Girla' pripremite se, vaša omiljena serija se vraća puna skandala, sočnih tračeva i ljubavnih zavrzlama elitne škole s Manhattana. Prošlo je već nekoliko godina kad je tajni 'stalker' razotkrivao tajne Serene Van Der Woodsen, Blair Waldorf, Chucka Bassa i drugih, a sad se ponovno vraća s nešto drugačijom postavom, piše Her.

Prije dva dana izašao je trailer reboota u kojem možemo vidjeti da nam neće nedostajati intriga ni u novim nastavcima jer najava je jako atraktivna.

Ovdje pogledajte trailer:

Nakon što se dugo nagađalo kad bi serija trebala ugledati svjetlo dana, datum smo konačno saznali - Nove epizode ćemo moći gledati od 8. srpnja na HBO Maxu. Iako je premijera trebala biti održana još prošle godine, zbog pandemije je snimanje tek počelo studenom. Strpljenje nam se isplatilo jer serija konačno stiže i to jako brzo.

Na službenom Instagram profilu otkriveno je devet likova iz serije, a glumica Emily Alyn Lind je jedna od njih. Ona će glumiti lik Audrey Hope.

Cijela postava je izmijenjena, a izgledaju jako cool.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirl)

Ostaje nam samo da se još malo strpimo i vidjet ćemo kakva će serija biti te hoće li ponijeti slavu prve 'Tračerice'.

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr