Sad fanovi biraju: I ti možeš snimiti video s JoomBoosom!

Povodom 750.000 subscribera na našem YouTube kanalu, JoomBoos vam sprema veliko iznenađenje! Osmislili smo novi serijal u kojem ćete najveću ulogu imati - upravo vi! Evo o čemu se točno radi...
Vidi originalni članak

Novi, prezabavni JoomBoosov serijal nosi naziv 'Fanovi biraju' i, zapravo je vrlo jednostavno objasniti kako će serijal funkcionirati. Tko će snimati video, što će se snimati, kako će se snimati i gdje će se snimati - o svemu ćete ovome odlučivati upravo vi! Vi birate!

Da, da, fanovi biraju!

via GIPHY

S obzirom na to da nas iz dana u dan pratite, volite i dajete nam podršku, odlučili smo napraviti nešto posebno za vas. Nakon što vas se na našem YouTube kanalu skupilo više od 750 tisuća, morali smo napraviti nešto veliko. A to veliko je - Fanovi biraju!

Na našem Instagramu imate vizual ispod kojeg nam svi možete pisati s kime biste od JoomBosoovaca voljeli snimati video, zašto vam je on ili ona najdraži youtuber i zašto ste baš vi prava osoba za snimanje tog videa! 

Postani JoomBoosovac na jedan dan 

Jedan od vas dobit će priliku života - upoznat ćete JoomBoosovce te sudjelovati u smišljanju i snimanju cijelog jednog JoomBoos videa! Na jedan ćete dan i vi sami postati dijelom JoomBoos tima i otkriti sve pikanterije koje stoje iza svakog našeg videa; a onda ćete se moći gledati i na YouTubeu! Genijalno!

Nove epizode radit ćemo nakon svakog velikog uspjeha na YouTubeu pa tako slijedi novi video u kojem 'Fanovi biraju' i kad dođemo do 800 tisuća subscribera, pa zatim i do 850 tisuća... I tako dalje!

Jeste li spremni? Tko jedva čeka uskočiti u ovaj prezabavan, novi serijal?

Posjeti joomboos.24sata.hr