Od sada možeš živjeti u kući Belle Swan

Ovo je vijest koja je oduševila sve istinske ljubitelje Sumrak sage tako da ako si jedan od njih, počni pakirati kufere za putovanje u kuću Belle Swan.
Vidi originalni članak

Kako nam otkriva portal Clevver, vlasnik kuće Dean Koenig je nakon završetka snimanja filma odlučio odbiti ponudu producentske kuće da mu renoviraju unutrašnjost doma koji su prvotno bili prilagodili kao set za snimanje. On je naime želio ostaviti interijer upravo onakvim kakav je bio namješten za snimanje kako bi omogućio fanovima diljem svijeta da posjete i slikaju se na tom mjestu.

via GIPHY

Kuća se nalazi u gradiću zvanom St. Helens u Oregonu, no u filmu je riječ o gradiću Forksu u Washingtonu, a vlasnik ju prodaje za simboličnih 349 000 dolara.

via GIPHY

U njoj se nalaze četiri spavaće sobe i dvije kupaone te je izgrađena 1935. god  dok je pod vlasništvom Dean Koeniga tek posljednjih 16 godina.



Otkako se pročula vijest o lokaciji Belline kuće, svakodnevno dolaze fanovi sa svih strana svijeta te ostavljaju mnogobrojna pisma i cvijeće ispred vrata.

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA. 

Posjeti joomboos.24sata.hr