Okej, sad je potvrđeno. Ed Sheeran je oženjen

teddysphotos /Instagram
Ako je upravo Ed Sheeran tvoj ‘secreet crush’ imamo tužne vijesti za tebe.
Vidi originalni članak

Da, došao je i taj dan! Potvrđene su glasine kako je Ed Sheeran uplovio u bračne vode i to s dugogodišnjom djevojkom Cherry Seaborn.

Ova vijest zapravo i nije neka novost s obzirom da mediji već duže vrijeme šuškaju o braku Sheerana i Cherry koji se dogodio u tajnosti prije nekoliko mjeseci, no sada su nagađanja samo potvrđena.

Vijest o njihovom vjenčanju objavio je portal Cosmopolitan, a ova vijest zapravo i nije previše iznenadila s obzirom da je Ed u nekoliko intervjua priznao kako se veseli bračnom životu s Cherry te kako joj je posvetio nekoliko svojih pjesama poput ‘Cross me’ i 'Remember the name'.

Inače, par se zaručio još u prosincu 2017. godine, a Ed je izjavio kako mašta o malenom i skromnom vjenčanju, bez pretjerane medijske pompe.

Zanimljivo je i kako su on i zaručnica čitavo vrijeme nosili prstenje tako da nitko nije mogao sa sigurnošću reći jesu li se vjenčali ili ne. Ed Sheeran i Cherry Seaborn su se upoznali kada im je bilo tek 11 godina, no ljubav između njih se rodila 2015. godine.

Ed je jednom prilikom izjavio kako je ona njegova prva prava ljubav i da svoj život ne može zamisliti bez nje.

U svakom slučaju, želimo im svu sreću u bračnom životu.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr