Prvi 1655 pregleda 14. srpnja 2019.

Okej, sad je potvrđeno. Ed Sheeran je oženjen

teddysphotos /Instagram

Ako je upravo Ed Sheeran tvoj ‘secreet crush’ imamo tužne vijesti za tebe.

Da, došao je i taj dan! Potvrđene su glasine kako je Ed Sheeran uplovio u bračne vode i to s dugogodišnjom djevojkom Cherry Seaborn.

Ova vijest zapravo i nije neka novost s obzirom da mediji već duže vrijeme šuškaju o braku Sheerana i Cherry koji se dogodio u tajnosti prije nekoliko mjeseci, no sada su nagađanja samo potvrđena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Vijest o njihovom vjenčanju objavio je portal Cosmopolitan, a ova vijest zapravo i nije previše iznenadila s obzirom da je Ed u nekoliko intervjua priznao kako se veseli bračnom životu s Cherry te kako joj je posvetio nekoliko svojih pjesama poput ‘Cross me’ i 'Remember the name'.

Inače, par se zaručio još u prosincu 2017. godine, a Ed je izjavio kako mašta o malenom i skromnom vjenčanju, bez pretjerane medijske pompe.

Zanimljivo je i kako su on i zaručnica čitavo vrijeme nosili prstenje tako da nitko nije mogao sa sigurnošću reći jesu li se vjenčali ili ne. Ed Sheeran i Cherry Seaborn su se upoznali kada im je bilo tek 11 godina, no ljubav između njih se rodila 2015. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @marksurridge

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Ed je jednom prilikom izjavio kako je ona njegova prva prava ljubav i da svoj život ne može zamisliti bez nje.

U svakom slučaju, želimo im svu sreću u bračnom životu.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajm, volim njegove pjesme