Otopili 100 čokolada i napravili jednu gigantsku

JoomBoosovci Marco Cuccurin, Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško u novom su se videu igrali slastičara i napravili gigantski čokoladni desert
Vidi originalni članak

Prvi im je zadatak bio otopiti čak 100 malih čokolada, a onda su od tih otopljenih čokolada dobili jednu baš gigantsku, koju su jedva strpali u duboki lim. Nakon što su čokolade otapali duuuugo, dugo, tu su ogromnu količinu slatkiša zatim trebali dobro ohladiti u hladnjaku, kako im se sve ne bi raspalo.

POGLELDAJTE VIDEO:

"Dobro je, dobro je, ipak je uspjela", zaključio je Marcu pri samom kraju videa, kad su ohlađenu gigantsku čokoladu izvadili iz kalupa. "Nije možda baš najbolje ispala, ne izgleda baš najbolje, ali važno da je čokolada", dodala je Antonia Dora. 

Lucianu nije smetalo što ne izgleda baš primamljivo ili što nije baš ispala savršeno kako su u početku zamislili. On se odmah bacio na posao i prvi je kušao njihov slatki recept. Nije bio siguran je li mu ukusno ili ne, pa je kušao još jednom...

A kakve su bile reakcije ostatka ekipe i kako je izgledao ovaj ludi proces kuhanja i otapanja, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr