Ova cura optužuje Biebera da degradira žene koje rade s njim

justinbieber/Instagram
Emma je s Justinom radila na koreografijama za njegovu Purpose turneju, a plaća je bila takva da je na kraju bila gladna...
Vidi originalni članak

Ovaj tjedan Justin Bieber se mora braniti punom snagom s obzirom na sve optužbe koje mu stavljaju na teret. Nakon što ga je Taylor Switf optužila da se umiješao u njezinu svađu sa Scooterom Braunom, bespotrebno, sad ga je koreografkinja Emma Portner optužila za potplaćivanje, javlja Cosmopolitan.

"Tvome svemiru sam dala svoje naivno tijelo, trud, vrijeme i kreativnost i to dva puta. Za nastupe od kojih ti dobivaš milijune, ja nisam dobila apsolutno ništa. Ispod minimalca za sate koje sam uložila, a ponekad nisam imala što za jesti. Prala sam podove studija kako bih mogla održavati vlastiti posao. Način na koji degradiraš žene je grozan."

Zatim ga je Emma, koja je homoseksualne seksualne orijentacije, prozvala zbog druženja s problematičnim ljudima i odlaska u Crkvu koja ne prihvaća LGBTQ zajednicu.

"Tvoja tvrtka je zaposlila gay osobu za glazbeni video i za koreografiju na tvojoj turneji, kako se zbog toga osjećaš? Lezbijka, pomaže tebi, za sramotan iznos novaca u isto vrijeme kad ti odlaziš u Crkvu koja ne odobrava moje postojanje?", nastavila je.

Emma se nada kako će Bieber početi čitati knjige, obrazovati se i liječiti svoj istraumatizirani mozak. Na kraju ga je pozvala da prestane degradirati žene. Word.

Bieber se još nije oglasio na Emmine storyje. Ako se javi, ovdje ćemo vam napisati što je rekao.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr