Prvi 1105 pregleda 04. srpnja 2019.

Ova cura optužuje Biebera da degradira žene koje rade s njim

justinbieber/Instagram

Emma je s Justinom radila na koreografijama za njegovu Purpose turneju, a plaća je bila takva da je na kraju bila gladna...

Ovaj tjedan Justin Bieber se mora braniti punom snagom s obzirom na sve optužbe koje mu stavljaju na teret. Nakon što ga je Taylor Switf optužila da se umiješao u njezinu svađu sa Scooterom Braunom, bespotrebno, sad ga je koreografkinja Emma Portner optužila za potplaćivanje, javlja Cosmopolitan.

Emma je objavila poduži Instagram story u kojem je navela kako Bieber potplaćuje i degradira žene koje rade s njim. Ovo je cijela objava:

"Tvome svemiru sam dala svoje naivno tijelo, trud, vrijeme i kreativnost i to dva puta. Za nastupe od kojih ti dobivaš milijune, ja nisam dobila apsolutno ništa. Ispod minimalca za sate koje sam uložila, a ponekad nisam imala što za jesti. Prala sam podove studija kako bih mogla održavati vlastiti posao. Način na koji degradiraš žene je grozan."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Portner (@emmaportner) on

Zatim ga je Emma, koja je homoseksualne seksualne orijentacije, prozvala zbog druženja s problematičnim ljudima i odlaska u Crkvu koja ne prihvaća LGBTQ zajednicu.

"Tvoja tvrtka je zaposlila gay osobu za glazbeni video i za koreografiju na tvojoj turneji, kako se zbog toga osjećaš? Lezbijka, pomaže tebi, za sramotan iznos novaca u isto vrijeme kad ti odlaziš u Crkvu koja ne odobrava moje postojanje?", nastavila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@leegumbsphotography @alexandraaffrench @eckhaus_latta @openingceremony

A post shared by Emma Portner (@emmaportner) on

Emma se nada kako će Bieber početi čitati knjige, obrazovati se i liječiti svoj istraumatizirani mozak. Na kraju ga je pozvala da prestane degradirati žene. Word.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wife appreciation post. ILYSM. You are the coolest. @ellenpage

A post shared by Emma Portner (@emmaportner) on

Bieber se još nije oglasio na Emmine storyje. Ako se javi, ovdje ćemo vam napisati što je rekao.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG :OO