Ova tri horoskopska znaka 'padaju' na inteligenciju

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva
Koliko ste samo puta čuli onu ‘nije sve u izgledu!’. I uistinu nije, jer razloga zbog kojih nas netko može privući (osim fizičkog izgleda) stvarno je bezbroj...
Vidi originalni članak

Ne funkcioniraju svi horoskopski znakovi isto i neće svatko biti privučen istim osobinama druge osobe. Dok netko prvo primijeti oči, kosu ili osmijeh, drugi se ipak fokusiraju na neke potpuno druge stvari.

Elite Daily piše kako je za neke znakove inteligencija ono najvažnije što osoba mora imati kako bi im se svidjela. Inteligencija, naravno, ima različitih oblika i razina, no ova tri horoskopska znaka će uvijek smisao za humor, znanje iz nekog područja ili nadarenost za prirodne znanosti staviti ispred frizure, crta lica i tjelesnih predispozicija. Oni su takozvani - sapioseksualci. 

Jarac 

Jarac kao zemaljski znak daje 110 posto od sebe za nešto do čega mu je stalo i uvijek će se truditi raditi na sebi po pitanju obrazovanja, a manje će brinuti oko svog fizičkog izgleda. Isto to pokušava pronaći u svom savršenom partneru ili partnerici. To bi trebala biti pametna i obrazovana osoba koja voli čitati i istraživati, a ne zamara se previše onime što nosi i kako izgleda.

via GIPHY

Blizanci 

Blizanci su karizmatične, zanimljive i poprilično brbljave osobe. Vole provoditi slobodno vrijeme prikupljajući zabavne informacije o svijetu koji nas okružuje, pop kulturi i ljudskoj prirodi. Posebno ih privlače osobe oštrog smisla za humor i visoke emocionalne inteligencije, tako da ih netko može privući tek kad ga zaista upoznaju. Nema kod njih 'na prvu'...

via GIPHY

Djevica 

Djevice su također zemaljski znakovi koji se najugodnije osjećaju s osobama s kojima mogu voditi višesatne razgovore o osjećajima, emocionalnim stanjima i smislu života. U partnerima Djevice traže ne samo oslonac i podršku, već i ugodnog sugovornika, a posebno ih privlači kad je netko uporan što se tiče obrazovanja i rada na vlastitoj inteligenciji.

via GIPHY

Jeste li se i vi našli među ova tri horoskopska znaka? 

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr