Ovaj tjedan će biti težak za ova tri horoskopska znaka

Canva/Opinionstage
Tjedan koji je pred nama neće svima biti jednostavan. Za tri horoskopska znaka on će biti iznimno izazovan, a cijeli će se tjedan boriti sa svojim osjećajima, postupcima i mislima. Evo o kojim horoskopskim znakovima je riječ i što mogu očekivati, prema riječima astrologa
Vidi originalni članak

Rak

Ovaj horoskopski znak je jako emotivan i osjetljiv. Kad se prepusti osjećajima, oni ispunjavaju svaki dio njegovog bića. Ovog tjedna bi na vidjelo mogli isploviti osjećaji, misli i snovi koje su dugo sakrivali. Za Rakove bi taj događaj mogao biti katarzičan, ali i preintenzivan, ako su izbjegavali određenu istinu sve do ovog trenutka... Trebali bi se prepustiti iskustvu i dopustiti si iscjeljenje.

Škorpion

Ovom horoskopskom znaku transformacija nije strana. Imaju toliko snage da bi mogli srušiti most i ponovno ga izgraditi još snažnijeg. Oni znaju da ponekad moraju odrezati sve što je za njih loše da bi ono dobro moglo rasti. Ovog tjedna postat će svjesni onoga čemu je istekao rok trajanja i prigrlit će nešto sasvim novo.

Jarac

Jarčevi bi se ovoga tjedna mogli osjećati osjetljivije nego ikada prije. Mogli bi se suočiti s nedovršenim poslom iz svog ljubavnog, društvenog ili financijskog aspekta svog života. Kroz nadolazeće tjedne, kako će napetost rasti, mogli bi se suočiti i s istinama koje su pored njih, a na koje su predugo 'žmirili', piše Elite Daily.

Jeste li i vi među ova tri horoskopska znaka?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr