Ovaj triler sniman po istinitoj priči ledi krv u žilama

screenshot/youtube
Na Netflix je nedavno stigao triler 'The Good Nurse' koji je svojom jezivom, ali istinitom radnjom za ekrane prikovao milijune gledatelja
Vidi originalni članak

Oskarovci Eddie Redmayne i Jessica Chastain ujedinili su snage kako bi, u jezivom trileru 'The Good Nurse' ispričali istinitu priču o Charlesu Cullenu, medicinskom bratu koji je, tijekom 16 godina svoje medicinske karijere, ubio oko 400 pacijenata, piše New York Times

Naime, Charles je radio u sveukupno devet američkih bolnica gdje je pacijentima ubrizgavao smrtonosne kombinacije lijekova sve dok ga, 2003. godine, nije razotkrila njegova kolegica i on nije bio uhićen. 

Ovaj događaj je, naravno, postao veliki skandal u Americi i jako je potresao već ionako krhko američko zdravstvo jer su sve bolnice u kojima je Cullen radio znale da se u njegovom radu događa nešto čudno, ali to nitko nikada nije preispitivao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix Film (@netflixfilm)

Iako je radnja ovog filma sama po sebi jeziva i mučna, Eddie Redmayne koji je utjelovio Charlesa i Jessica Chastain koja je utjelovila njegovu kolegicu koja ga je razotkrila, svojom su odličnom glumom sve podigli na još jedan, viši nivo. Recenzije kritičara su odlične, a oduševljena je i publika.

Hoćete li i vi pogledati ovaj triler? 

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

Posjeti joomboos.24sata.hr