Ovaj umjetnik radi genijalne crteže djevojaka s oblinama

lusiluer_plussizemodel@instagram
Nije neka novost da su na društvenim mrežama, kao i u svijetu mode, djevojke s oblinama preuzele vodeću ulogu kada su u pitanju standardi ljepote, barem u posljednje vrijeme
Vidi originalni članak

Kako sve više počinje vrijediti ona 'bolje da ljulja nego da žulja', portal Brightside prenio je priču o talentiranom brazilskom umjetniku koji je odlučio raditi slikovne prikaze fotografija koje prikazuju djevojke s oblinama.

Njegovo ime je Eduardo Santos i već nekoliko godina stvara crteže divnih djevojaka s oblinama.

Čini se kako je doista došlo vrijeme velikih promjena u društvu gdje se djevojke više ne gleda kroz konfekcijski broj i poanta života je biti sretan, bez obzira na brojku koju pokazuje vaga. Imale manje ili više, prekrasne ste kakve jeste! Volite se!  

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr