Prvi 536 pregleda 15. siječnja 2019.

Ovaj umjetnik radi genijalne crteže djevojaka s oblinama

lusiluer_plussizemodel@instagram

Nije neka novost da su na društvenim mrežama, kao i u svijetu mode, djevojke s oblinama preuzele vodeću ulogu kada su u pitanju standardi ljepote, barem u posljednje vrijeme

Kako sve više počinje vrijediti ona 'bolje da ljulja nego da žulja', portal Brightside prenio je priču o talentiranom brazilskom umjetniku koji je odlučio raditi slikovne prikaze fotografija koje prikazuju djevojke s oblinama.

Njegovo ime je Eduardo Santos i već nekoliko godina stvara crteže divnih djevojaka s oblinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last friday I was in Miss Plus Size contest, showing my new collection of illustrations. And giving some prizes to the winners. 😃 Nesta última sexta-feira eu estava presente no concurso Miss Plus Size Fashion Pernambuco. E lá, eu apresentei pela primeira vez a minha nova coleção de ilustrações. Parabéns a KreativE Assessoria e Produção de Eventos que produziu um evento maravilhoso. E parabéns também às torcidas, que animaram a noite. :D E o maior parabéns de todos :D à Nathalia Granja! Que é a nossa Miss Plus Size Fashion Pernambuco, e vai representar seu estado no concurso nacional. :D :D :D Será que teremos uma pernambucana representando o Brasil no mundo Plus? Vamos esperar até 25 de novembro, quando acontecerá o Miss Plus Size Nacional no Rio de Janeiro. :)

A post shared by Eduardo Santos (Edull) (@edull.ardo) on

Otkako je popularni portal prenio priču o njemu, prikupio je pozamašan broj pratitelja i ljudi kojima se sviđa njegov rad, a mi smo odlučili izdvojiti nekoliko fotografija iz njegove zbirke koje su nam posebno zapele za oko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From 2014 (Chastity Garner) :)

A post shared by Eduardo Santos (Edull) (@edull.ardo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jessica Buczkowski again! 😃 This time, from the waist up. #gordinha #plussize

A post shared by Eduardo Santos (Edull) (@edull.ardo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luiza (@luizajunquerida )shows how she is. And that’s how I see her. :)

A post shared by Eduardo Santos (Edull) (@edull.ardo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How I see @musiclovah76 :)

A post shared by Eduardo Santos (Edull) (@edull.ardo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She is Anne Thaís 🙂🙂🙂 (I love this background) #plussize #art

A post shared by Eduardo Santos (Edull) (@edull.ardo) on

Čini se kako je doista došlo vrijeme velikih promjena u društvu gdje se djevojke više ne gleda kroz konfekcijski broj i poanta života je biti sretan, bez obzira na brojku koju pokazuje vaga. Imale manje ili više, prekrasne ste kakve jeste! Volite se!  

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baš su lijepe