Ove reakcije na Bieberovu i Sheeranovu pjesmu su sve!

justinbieber/Instagram
Jesi već poslušao/la pjesmu?
Vidi originalni članak

Ed Sheeran i Justin Bieber izbacili su novu zajedničku pjesmu 'I Dont' t Care' koja je odmah postala hit. Pjesma govori o tome kako su njihove supruge, Hailey Baldwin i Cherry Seaborn sjajne, a reakcija fanova je neprocjenjiva, piše Cosmopolitan.

Neovisno o tome što inače mislite o Justinu Bieberu i Edu Sheeranu, njihova nova suradnja možda je najbolja stvar ikad! Bilo kako bilo, njihov singl 'I Don' t Care' (Nije Me Briga) je vani i čini se da je ljude dosta briga. Dakle, o čemu se radi? Naime, Čini se da su Justin i Ed poželjeli svima pokazati koliko im supruge znače i koliko su im pomogle da se osjećaju voljeno. Nije li to super slatko?

Satko! Ali dosta o pjesmi, evo nekih najboljih reakcija fanova:

Justin se u pjesmi također dotiče svoje tjeskobe i mentalnog zdravlje, pjevajući: "Sa svim tim ljudima oko sebe, ispunjen sam tjeskobom, ali rečeno mi je da smo tamo gdje trebamo biti. Znaš što? To je pomalo ludo, jer stvarno mi ne smeta, a ti to činiš boljim."

Svaka mu čast na iskrenosti.

Kako se tebi sviđa ova pjesma? A reakcije?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr