Ove tajne su otkrivene nakon smrti princeze Diane

princess.diana.forever/instagram
Princeza Diana bila je miljenica cijelog svijeta pa nije ni čudo da je sve pogodila vijest o njezinoj tragičnoj smrti.
Vidi originalni članak

Majka princa Williama i princa Harryja poginula je u prometnoj nesreći prije točno 22 godine. Vijest o njezinoj tragičnoj smrti u tunelu u Parizu proširila se svijetom brzinom munje. Bila je miljenica cijelog svijeta, iako je, naravno, mnogi nisu imali prilike upoznati. Princeza je zajedno s dečkom Dodijem Fayedom i vozačem Henrijem Paulom bježala od paparazza prije nego su se zabili u betonski zid i sve troje tragično preminuli. 

Mi smo ti izdvojili stvari koje nitko o princezi nije znao za njezinoga života.

Novinar je iz njezinih snimki izdao knjigu

via GIPHY

Ono što nitko nije znao jest da je princeza snimala svoje misli na kasetofon, a potom ih je dala bliskom prijatelju, doktoru Jamesu Colthurstu. On ih je proslijedio novinaru Andrewu Mortonu kako bi svijet čuo njezinu istinu jer odnosi u kraljevskoj obitelji nisu bajni kao na filmovima.

Morton je kasnije i objavio knjigu DIANA: Her True Story - In Her Own Words 1992. godine, javlja Reader's Digest.

Njezina sestra bila je u vezi s princom Charlesom

Princeza Diana upoznala je princa Charlesa kad joj je bilo samo 16 godina. Zasluge je preuzela njezina starija sestra Sarah koja je kraljevski par i upoznala. No, ono što je malčice čudno jest da je Sarah u vezi. Hmm.

Njezina baka je radila za kraljicu 

Iako je kraljica Elizabeta itekako javna osoba, postoji još mnogo toga što ljudi ne znaju o njoj. Naime, bila je bliska prijateljica s Dianinom bakom Ruth Fermoy. Ruth je bila desna ruka kraljici. Zanimljivo, zar ne?

Jela je s radnicima

via GIPHY

Princeza Diana često je kršila protokol pa je tako često jela u kuhinji s kuharom. On je jednom prilikom rekao da bi sjela za šank i jela dok bi on čistio, a često bi i skuhala kavu za njih dvoje. Nečuveno je bilo da se princeza druži s radnicima i jede za kuhinjskim šankom. Iako je bila princeza, nikada nije zaboravljala na 'obične ljude', a to je samo jedan od razloga zašto su je svi voljeli. 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr