Ovi nokti su ponovno u trednu! Jeste ih već napravili?

nailsanddata/anapaulafnails/instagram
Vjerojatno ste ovaj stil manikure primijetili u salonu ili na Instagramu, ili ste ga čak i sami nabavili, a da toga niste bili svjesni.
Vidi originalni članak

Poput francuske manikure, baby-boomer nokti su klasik, ali su nekoliko godina stavljeni u drugi plan. Sada, međutim, doživljavaju novi interes, piše Popsugar

Razlog?

Trendovi minimalističkih noktiju trenutačno su vrhunski. U nastavku otkrivamo odakle je ovaj stil manikure dobio ime i nudimo inspiraciju za vaše vlastite baby-boomer nokte.

Što su Baby Boomer nokti?

Trend je dobio ime 1940-ih, prema umjetnici noktiju Jade Tang. Zbog svoje popularnosti među baby-boom generacijom, naziv se zadržao i od tada se tako naziva. Sam trend se vrti oko bojanja.

"Baby-boomer proizašlo je iz tehnike prijlaza iz ružičaste prema bijeloj", kaže za POPSUGAR slavna umjetnica noktiju Julie Kandalec, koja radi sa zvijezdama poput Jessice Chastain, Anye Taylor-Joy i Emily Blunt. Ovo blijeđenje stvara suptilni ombré efekt. Baby-boomer manikure prisutne su godinama, ali se često pogrešno smatraju ombré vrhovima.

Zbog minimalističkog izgleda noktiju, izvrstan je za sve prilike, od svakodnevnog nošenja do vjenčanih noktiju. Također možete koristiti baby-boomer nokte kao bazu za druge trendove u umjetnosti noktiju. Samo zamislite kako bi to sjajno izgledalo s kromiranim prahom na vrhu. Pronađite inspiraciju za baby-boomer nokte koje ćete ponijeti sa sobom u salon.

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Posjeti joomboos.24sata.hr