Prvi 4166 pregleda 07. ožujka 2023.

Ovi nokti su ponovno u trednu! Jeste ih već napravili?

nailsanddata/anapaulafnails/instagram

Vjerojatno ste ovaj stil manikure primijetili u salonu ili na Instagramu, ili ste ga čak i sami nabavili, a da toga niste bili svjesni.

Poput francuske manikure, baby-boomer nokti su klasik, ali su nekoliko godina stavljeni u drugi plan. Sada, međutim, doživljavaju novi interes, piše Popsugar

Razlog?

Trendovi minimalističkih noktiju trenutačno su vrhunski. U nastavku otkrivamo odakle je ovaj stil manikure dobio ime i nudimo inspiraciju za vaše vlastite baby-boomer nokte.

Što su Baby Boomer nokti?

Trend je dobio ime 1940-ih, prema umjetnici noktiju Jade Tang. Zbog svoje popularnosti među baby-boom generacijom, naziv se zadržao i od tada se tako naziva. Sam trend se vrti oko bojanja.

"Baby-boomer proizašlo je iz tehnike prijlaza iz ružičaste prema bijeloj", kaže za POPSUGAR slavna umjetnica noktiju Julie Kandalec, koja radi sa zvijezdama poput Jessice Chastain, Anye Taylor-Joy i Emily Blunt. Ovo blijeđenje stvara suptilni ombré efekt. Baby-boomer manikure prisutne su godinama, ali se često pogrešno smatraju ombré vrhovima.

 | Autor: pexels pexels

Zbog minimalističkog izgleda noktiju, izvrstan je za sve prilike, od svakodnevnog nošenja do vjenčanih noktiju. Također možete koristiti baby-boomer nokte kao bazu za druge trendove u umjetnosti noktiju. Samo zamislite kako bi to sjajno izgledalo s kromiranim prahom na vrhu. Pronađite inspiraciju za baby-boomer nokte koje ćete ponijeti sa sobom u salon.

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?