Ovi parovi su već prekinuli ove godine

zenski svijet/instagram
Ako mislite kako se u četiri dana ništa ne može promijeniti, ovi parovi su dokaz kako je to sasvim dosta vremena da se cijeli život preokrene.
Vidi originalni članak

Iskreno se nadamo kako neće cijela godina biti u znaku prekida obzirom na to kako je krenulo. Naime, u svega par dana dvoje poznatih parova odlučilo je prekinuti svoju vezu, prenosi Popsugar.

1. Birdman and Toni Braxton

Gotovo godinu dana nakon zaruka, osnivač Cash Money Recordsa, Birdman i pjevačica Toni Braxton prekinuli su vezu. Oboje su 2. siječnja podijelili višeznačne poruke na svojim Instargram profilima. Birdman je najprije objavio i obrisao priču u kojoj je pisalo: `gotovo je`. Zatim je obrisao sve zajedničke slike s Toni sa stranice. Istog dana, Toni je izbrisala sve fotografije s računa i podijelila novu s opisom: `Novi početak nije uvijek laka odluka...ali UVIJEK odaberi biti odabran. Sretna Nova godina!` 

 

2. Zayn Malik and Gigi Hadid

Gigi i Zayn svađaju se i mire od 2015. godine. Nakon što su najavili prekid u studenom 2018. godine, pomirili su se nakon par mjeseci. Ali izgleda kako su se opet odlučili razići. 2. siječnja došlo je do potvrdne informacije kako su pjevač i model dali sve od sebe da uspiju, ali kako im ipak nije pošlo za rukom. Izgleda kako im posao nije dao vremena za sebe.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr