Prvi 4032 pregleda 04. siječnja 2019.

Ovi parovi su već prekinuli ove godine

zenski svijet/instagram

Ako mislite kako se u četiri dana ništa ne može promijeniti, ovi parovi su dokaz kako je to sasvim dosta vremena da se cijeli život preokrene.

Iskreno se nadamo kako neće cijela godina biti u znaku prekida obzirom na to kako je krenulo. Naime, u svega par dana dvoje poznatih parova odlučilo je prekinuti svoju vezu, prenosi Popsugar.

1. Birdman and Toni Braxton

Gotovo godinu dana nakon zaruka, osnivač Cash Money Recordsa, Birdman i pjevačica Toni Braxton prekinuli su vezu. Oboje su 2. siječnja podijelili višeznačne poruke na svojim Instargram profilima. Birdman je najprije objavio i obrisao priču u kojoj je pisalo: `gotovo je`. Zatim je obrisao sve zajedničke slike s Toni sa stranice. Istog dana, Toni je izbrisala sve fotografije s računa i podijelila novu s opisom: `Novi početak nije uvijek laka odluka...ali UVIJEK odaberi biti odabran. Sretna Nova godina!` 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting a new chapter isn’t always an easy choice... but ALWAYS choose to be chosen. Cheers to a new year 🥂

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton) on

 

2. Zayn Malik and Gigi Hadid

Gigi i Zayn svađaju se i mire od 2015. godine. Nakon što su najavili prekid u studenom 2018. godine, pomirili su se nakon par mjeseci. Ali izgleda kako su se opet odlučili razići. 2. siječnja došlo je do potvrdne informacije kako su pjevač i model dali sve od sebe da uspiju, ali kako im ipak nije pošlo za rukom. Izgleda kako im posao nije dao vremena za sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

flyin home to my happy place ❤️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Wooot