Ovi trendovi vjenčanica za 2022. će oduševiti mladenke

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva
PopSugar je napravio listu modnih trendova u svijetu vjenčanja za 2022. godinu. Iako trenutno nisu moguća velika vjenčanja, možda se za nekoliko mjeseci stvari promijene. Ako i ništa, ove vjenčanice su savršene za vaš veliki, ali mali dan iz snova!
Vidi originalni članak

1. Otvorena leđa

Otvorena leđa izgledaju savršeno na bilo kojoj vjenčanici. Mladenki daju elegantan i nježan look koji će svakome na vjenčanju oduzeti dah!

2. 'Cap' rukavi

'Cap', odnosno ultra kratki rukavi izgledaju pomalo retro, ali su savršeni za djevojke koje se ne mogu odlučiti žele li rukave na vjenčanici ili ih radije ne bi.

3. Ogrtači

Ogrtači su formalniji izbor djevojaka koje ih nose na svojim haljinama prije ulaska u Crkvu (ako je ondje vjenčanje) ili pred obred. Oni upotpunjuju look i daju mu eleganciju.

4. Korzeti

Korzeti su se ponovno vratili u modu, a kako i ne bi kad nas lijep oblikuju, a haljinama daju 'royal' ugođaj. Dizajneri vjenčanica korzete često kombiniraju s V izrezima dekoltea, a haljine izgledaju moćno i romantično.

5. Uzorci suncokreta i tratinčica

U posljednje vrijeme možemo vidjeti suncokrete i tratinčice gdje god da se okrenemo, majicama, hlačama, suknjama, torbicama, cipelama. Ovaj trend nije izbjegao i vjenčanice. Izgledaju izvanredno!

6. Boemski stil

Boho stil je česti izbor mladenka koje se ne žele zamarati pretjeranim detaljima i žele biti svoje na vjenčanju. One biraju tkaninu, uzorke i detalje koji su im dragi i izgledaju nevjerojatno.

7. Haljine do 'lista'

U posljednje dvije godine sve više djevojaka bira neuobičajene vjenčanice pa se tako odlučuju za odijela, kombinezone i kraće haljine. Sljedeće godine će u trendu biti haljine do lista u kojima mladenke izgledaju kao prelijepe vile.

8. Slojeviti dizajn

Vjenčanice sa slojevima biraju mladenke koje vole biti u centru pozornosti i akciju. Svaka od ovih vjenčanica se razlikuje uzorcima i nijansama, a iz njih vrišti slogan 'go big or go home'!

 

Koja od ovih haljina izgleda kao vaša vjenčanica iz snova?

 

Izvor: PopSugar

 

Posjeti joomboos.24sata.hr