Ovih 7 likova iz serija su svi voljeli, a onda su postali užasni

youtube/canva
Neke serije znaju trajati toliko dugo da likovi u njoj mogu proći čitav ciklus od najomiljenijih do najomraženijih, ako pitate publiku. Evo nekih od takvih likova...
Vidi originalni članak

S BuzzFeeda su svojim čitateljima postavili zanimljivo pitanje o tome kojeg lika iz neke serije su voljeli u prvim epizodama (ili sezonama), a kasnije im iz nekog razloga više nije bio drag. Ovo je lista takvih likova složena prema odgovorima (i komentarima) čitatelja:

1. Carrie Bradshaw, Seks i grad

"Voljela sam Carrie na početku dok je bila svoja, ali kasnije je počela užasno zanemarivati prijatelje i stavljati dečke na prvo mjesto. Postala je sebična i kao da je samo željela očajnički biti u vezi, bez obzira na to što taj netko nije dobar za nju", napisala je jedna čitateljica.

2. Leonard Hofstadter, Teorija velikog praska

"Ovaj lik je na početku bio sladak, zabavni štreber, ali otkako je prohodao s Penny postao je umišljen, sebičan i pomalo arogantan", piše čitatelj.

3. Rory Gilmore, Gilmorice

"Rory je bila tako pametna, odgovorna i slatka cura puna planova za budućnost sve dok nije prohodala s Loganom. Odjednom je postala poput delinkventice koja nema nikakvu perspektivu, krade, svađa se s roditeljima i odustaje od fakulteta."

4. Daenerys Targaryen, Igra prijestolja

"Mislim da nam je ona na početku svima bila omiljeni lik. Bila je toliko moćna i odlučna, a u isto vrijeme tako slatka i draga. Kasnije, kad su se sve njezine borbe pretvorile u borbu za vlast, prestali smo je voljeti."

5. Rachel Berry ,Glee

"Ona je od prve epizode bila pomalo iritanta, ali barem na neki simpatičan način. Istovremeno me živcirala i bila mi je zabavna za gledati. U petoj sezoni je jednostavno postala toliko zla, sebična i antipatična da nisam više mogla podnijeti njezinu pojavu", napisala je čitateljica.

6. Robin Scherbatsky, Kako sam upoznao vašu majku

"U početku samosvjesna, snažna i samouvjerena žena s vremenom je postajala nesigurna, neurotična i iritantna. Koliko je postala grozna osoba shvatili smo u epizodi gdje dobiva slom živaca jer je konobarica ljepša od nje. Baš jadno."

7. Serena van der Woodsen, Tračerica

"Serenu sam prestala voljeti pred kraj serije. U početku je bila nevina djevojka dobrog srca koju smo svi voljeli, da bi na kraju postala nenormalno tvrdoglava i egoistična. Vrhunac svega je bio kad se udala za svog stalkera. Whaaat?", piše čitateljica.

A postoji li neki lik iz serije koji je vama u početku bio super, a kasnije vam je postao najgori lik ikad? Pišite nam u komentare!

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr