Prvi 3173 pregleda 31. svibnja 2020.

Ovih 7 likova iz serija su svi voljeli, a onda su postali užasni

youtube/canva

Neke serije znaju trajati toliko dugo da likovi u njoj mogu proći čitav ciklus od najomiljenijih do najomraženijih, ako pitate publiku. Evo nekih od takvih likova...

S BuzzFeeda su svojim čitateljima postavili zanimljivo pitanje o tome kojeg lika iz neke serije su voljeli u prvim epizodama (ili sezonama), a kasnije im iz nekog razloga više nije bio drag. Ovo je lista takvih likova složena prema odgovorima (i komentarima) čitatelja:

1. Carrie Bradshaw, Seks i grad

"Voljela sam Carrie na početku dok je bila svoja, ali kasnije je počela užasno zanemarivati prijatelje i stavljati dečke na prvo mjesto. Postala je sebična i kao da je samo željela očajnički biti u vezi, bez obzira na to što taj netko nije dobar za nju", napisala je jedna čitateljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏼 #carriebradshaw #sexandthecity

Objavu dijeli Carrie Bradshaw Lifestyle (@carriebradshawsc)

2. Leonard Hofstadter, Teorija velikog praska

"Ovaj lik je na početku bio sladak, zabavni štreber, ali otkako je prohodao s Penny postao je umišljen, sebičan i pomalo arogantan", piše čitatelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay at home. Have fun.

Objavu dijeli Leonard Hofstadter (@leonard.hofstadter_)

3. Rory Gilmore, Gilmorice

"Rory je bila tako pametna, odgovorna i slatka cura puna planova za budućnost sve dok nije prohodala s Loganom. Odjednom je postala poput delinkventice koja nema nikakvu perspektivu, krade, svađa se s roditeljima i odustaje od fakulteta."

4. Daenerys Targaryen, Igra prijestolja

"Mislim da nam je ona na početku svima bila omiljeni lik. Bila je toliko moćna i odlučna, a u isto vrijeme tako slatka i draga. Kasnije, kad su se sve njezine borbe pretvorile u borbu za vlast, prestali smo je voljeti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So beautiful and cute Daenerys 🔥

Objavu dijeli Emilia Clarke (@emiliaclarkee)

5. Rachel Berry ,Glee

"Ona je od prve epizode bila pomalo iritanta, ali barem na neki simpatičan način. Istovremeno me živcirala i bila mi je zabavna za gledati. U petoj sezoni je jednostavno postala toliko zla, sebična i antipatična da nisam više mogla podnijeti njezinu pojavu", napisala je čitateljica.

6. Robin Scherbatsky, Kako sam upoznao vašu majku

"U početku samosvjesna, snažna i samouvjerena žena s vremenom je postajala nesigurna, neurotična i iritantna. Koliko je postala grozna osoba shvatili smo u epizodi gdje dobiva slom živaca jer je konobarica ljepša od nje. Baš jadno."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Robin Sparkles 🌟

Objavu dijeli How I Met Your Mother (@himym7egendary)

7. Serena van der Woodsen, Tračerica

"Serenu sam prestala voljeti pred kraj serije. U početku je bila nevina djevojka dobrog srca koju smo svi voljeli, da bi na kraju postala nenormalno tvrdoglava i egoistična. Vrhunac svega je bio kad se udala za svog stalkera. Whaaat?", piše čitateljica.

A postoji li neki lik iz serije koji je vama u početku bio super, a kasnije vam je postao najgori lik ikad? Pišite nam u komentare!

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?