Ovim detaljem na crvenom tepihu Adele otkrila zaruke?

Doug Peters/Press Association/PIXSELL/Canva
Britanska pjevačica Adele apsolutno je zasjala na jučerašnjoj dodjeli glazbenih nagrada BRIT, no jedan detalj na njoj ipak je ukrao pažnju
Vidi originalni članak

Jučer je u Londonu održana godišnja dodjela prestižnih glazbenih BRIT nagrada na kojoj su prisustvovale mnoge glazbene face. Jedna od tih faca bila je i pjevačica Adele koja je, svojom spektakularnom pojavom, zadivila apsolutno sve. No, jedan je detalj ipak ukrao najviše pažnje. 

Naime, kako piše Popsugar, nitko nije mogao ne primijetiti ogromni dijamantni prsten koji je Adele nosila na lijevoj ruci i pritom se ne zapitati 'radi li se možda o zaručničkom prstenu?'.

Fanovi pjevačice već su se o ovoj teoriji naveliko raspisali na društvenim mrežama i forumima i zapravo, voljeli bi da je to istina jer im se čini da je Adele napokon sretna i da je pronašla svoju srodnu dušu.

via GIPHY

Naime, nagađanja o zarukama možda su i istinita s obzirom na to da je, od početka 2021. godine, Adele u vezi s američkim sportskim agentom, Rich Paulom i javnost već itekako zna za njih.

Što mislite, je li Adele zaista zaručena ili je jednostavno isfurala ovaj prsten kao dio outfita na crvenom tepihu?

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Posjeti joomboos.24sata.hr